Cleaning Design Kotipalvelun tarkoituksena on edistää ja ylläpitää kotona asuvien terveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia. Toimintamme periaatteitamme ovat: kiireettömyys, lähimmäisen rakkaus, asiakkaan itsemääräämisoikeuden kunnioitus, oikeudenmukaisuus, kuntouttava työote sekä kokonaisvaltainen huolenpito asiakkaasta ja hänen turvallisesta- sekä viihtyisästä asuinympäristöstään. Asiakas saa kaikki tarvitsemansa palvelut kotipalvelumme työntekijältä. Pyrimme siihen, että asiakkaalla käy aina sama työntekijä.

Kotipalvelun asiakkaille tarjotaan tukea ja apua arjessa selviytymiseen, on kyseessä sitten ikäihminen tai lapsiperhe. Apua ja tukea voidaan antaa tilapäisesti tai pitkäaikaisesti. Periaatteemme on, että alan ammattilaiset tukevat ja auttavat niissä asioissa, joissa asiakas tarvitsee apua. Sama työntekijä hoitaa asiakkaan asioita kokonaisvaltaisesti, on kyse sitten kodinhoidosta, asioinnista tai asiakkaan avustamisesta ja tukemisesta erilaisissa arkielämän jokapäiväisissä askareissa. Palvelut suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa sekä kirjataan hoito- ja palvelusuunnitelmaan.

Työntekijätiimimme koostuu hoitoalan ammattilaisista mm. lähihoitajista sekä sairaanhoitajista. Kotipalvelun toimintaa mitataan ja kehitetään jatkuvasti, jotta asiakas saisi parhaimman avun ja tuen!

Kysy lisää! 

Kotipalvelun vastaava
p. 0405845747

email: info(at)siivoamme.fi

Puhdistuspalvelut Cleaning Design Oy
Siltatie 8
69600 Kaustinen