siivous
Asiakkaat kertovat

"Suosittelemme kotisiivousta arjen pyörittämisen helpottamiseksi. Puhdistuspalvelut Cleaning Design Oy:n palvelua olemme käyttäneet jo useita vuosia. Perjantaisin sama tehokas ja iloinen siivooja  tekee meidän kodista puhtaan tosi nopeasti."

Paula ja Juha Kauppinen

"Kaustisen Halpa-Halli on toiminut jo muutamien vuosien ajan yhteistyössä Cleaning Designin kanssa. Aiemmin kyseessä on ollut lähinnä keikkaluontoiset tapaukset ja siivoojan lomasijaisuudet. Cleaning Design on hoitanut myymälämme siivouksen päätoimisesti syksystä 2006 myymälän oman siivoojan siirtyessä toiselle alalle. Olemme tyytyväisiä saamaamme palvelun tasoon ja yhteistyön joustavuuteen."

Tapio Levelä
myymäläpäällikkö,
Kaustisen Halpa-Halli

"Cleaning Design Oy on hoitanut yrityksemme Kaustisen toimipisteen puhtaanapidon vankalla ammattitaidolla jo kahdeksan vuoden ajan. Palvelu on ollut kautta linjan huolellista ja joustavaa. Työn jälki on ollut erinomaista ja lyhyelläkin varoitusajalla olemme aina saaneet toivomaamme siivouspalvelua. Cleaning Designin työntekijät ovat tulleet tutuiksi koko henkilöstölle ja ystävällinen ja huomaavainen palvelu ei ole jäänyt keneltäkään huomaamatta. Yhteistyömme jatkuu edelleen ja voimme lämpimästi suositella tätä alan ammattilaista muillekin yrityksille."

Sirkku Grönberg,
hallintopäällikkö,
Sasken Finland Oy (Kaustisen toimipaikka)