Uudet kotisivut

Hyvä asiakkaamme!

Vuoden 2018 kevään aikana uudistamme kotisivujamme vastaamaan nykyistä toimintaamme kaikilta osin. Toivottavasti uusi kotisivuilmeemme mielyttää Sinua! 

Avoimet ovet 8.5.2015

Järjestämme 8.5 äitienpäivän alla avoimet ovet yrityksemme Kaustisen toimipisteellä. Tarkoituksenamme on valottaa toimintamallejamme ja kertoa yksityisestä kotipalvelusta. 

Olet sitten omainen tai apua tarvitseva, äiti, isä, mummo tai vaari, astu rohkeasti ovesta sisälle. Tarjoamme kahvit kaikille... Ja toki kastamisen kera. Muutakin mukavaa on tajolla joten pidä silmät ja korvat auki. Kerromme vasta lähempänä mitä kaikkea päivä pitää sisällään.

Mikäli olet kiinnostunut palveluistamme yrityksenä, kerromme toki myös niistä joten tervetuloa kaikki nykyiset ja tulevat asiakkaat. 

11.2.2015 Monipuolista Kotipalvelua

Tarvitsetko itse tai läheisesi kotipalvelua, jolla ei ole rajoitteita. Siivoamme, kannamme puut, pesemme pykit, ulkoilutamme, keitämme puurot ja kahvit... Tulossa myös kotisairaanhoito. Emme sano ettei tämä kuulu meille. Teemme sen mitä tarvitsee ja yhdessä asiakkaan kanssa. Tavoitteenamme on tyytyväinen ja pirteä, elämäniloinen asiakas. 

http://www.siivoamme.fi/kotipalvelu

 

26.02.2014 Uudet sähköpostit

Otimme käyttöön uudet siivoamme.fi - päätteiset sähköpostit ja tämän johdosta sähköpostiliikenteessämme
on saattanut esiintyä häiriöitä kuluneella viikolla. Kuitenkin ongelmat on ratkaistu ja nyt sähköpostin pitäisi
meillepäin toimia. 

Sähköpostiosoitteemme ovat jatkossa seuraavat:
irmeli(at)siivoamme.fi
esa(at)siivoamme.fi
toimisto(at)siivoamme.fi
info(at)siivoamme.fi
kotipalvelu(at)siivoamme.fi

 

19.2.2014 Vanhukselle hyvä elämä kotona

Yhä enemmän luetaan huonoista olosuhteista vanhusten hoidossa. Onko omaisilla aikaa vanhuksille? Onko vanhuksen paikka kotona vai laitoksessa? 

Suunta siihen että vanhuksia hoidetaan kotona ei välttämättä ole huono. Kuka sitä kotaan haluaa mihinkään lähteä? 

Jos mahdollistetaan normaali eläminen kotona niin uskon, että parempaa paikkaa ei ole kun oma, tuttu ja turvallinen koti. Siellä on muistoja lapsista ja lapsen lapsista. Koko elämä on rakentunut oman kodin ympärille. 

Puhdistuspalvelut Cleaning Design mahdollistaa kotona asumisen. Alla oleva teksti on poiminta kotipalvelusuunnitelmastamme. Jos sinun vanhuksesi tarvitsee hyvän elämän kotona, ota yhteyttä.

Kotihoidon tavoitteena on myös auttaa vanhuksia, vammaisia ja pitkäaikaissairaita asiakkaita selviytymään kotona mahdollisimman pitkään tukemalla heidän itsenäistä asumistaan ja selviytymistään omassa kodissaan itsemääräämisoikeutta ja yksilöllisyyttä kunnioittaen.

Kotihoidon tarkoituksena on edistää ja ylläpitää kotona asuvien terveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia.