21.3.2013 Cleaning Design mukana Kokkola City Runilla 3. kertaa

Tänä vuonna meillä ennätysmäärä lähtijöitä. Josko sitä treenaisi vähän valmiiksi, niin ei olisi heti jalat maitohapoilla. Lähde sinäkin työporukkasi kanssa kävelemään. Maisemareitti on tosi kiva. Ei kyllästy siihen vaikka joka vuosi kävelee. Kokkolassa jos asuisin niin kävelisin useamminkin tämän reitin.

4.3.2013 On aika vaihtaa koneelliseen ilmastointiin suodattimet

Mitä hyötyä tästä on? Terveydelle haitallisten pienhiukkasten pääsy elimistöön vähenee. Vietämme 90 % ajastamme sisätiloissa. Huono sisäilma aiheuttaa terveysongelmia. Ilmastointikanavien nuohoustarve vähenee. Palaoturvallisuus paranee. Lämpövaihtimen tehokkuus kasvaa samoin toimintavarmuus. Myös ilmastointikoneen käyttöikä pitenee. Tämä on siis myös taloudellinen säästö. lue lisää

www.puhtaampaasisailmaa.fi

13.2.2013 Ystävälle puhtaasta sydämestä

Huomenna on ystävänpäivä. Niinhän se on joka vuosi. Ihmisten elämänrytmi on nykyään kiireinen. Ei ole aikaa eikä välttämättä jaksakaan työpäivän jälkeen kyläillä tai soitella. Paljon on muuttunut siitä kun asuin itse pienessä kylässä   70- luvulla. Joskus sitä on ikävä. Jos haluat voit muistella kanssani... (tarina jatkuu linkistä)

28.1.2013 Siivous allergiaperheissä

Paras yleisohje on: pidä tavarat järjestyksessä. Kun jokaiselle tavaralle on paikka on siivous helppoa. Myös suljetut säilytysratkaisut helpottavat pölyjen pyyhintää. Normaali tasopintojen pyyhintä, kodinelektroniikan pyyhintä ja tuuletusaukkojen imurointi, lattian imurointi ja nihkeäpyyhintä ovat yleensä riittäviä. Lakanoiden mankelointi vähentää pölyämistä ja kuivausrummussa poistuu suurin osa irtonaiista katkenneista kuiduista. Näin pölyäminen vähenee. Mikrokuitupyyhe on tehokas apu. Allergiaa aiheuttavat yleensä pesuaineiden hajusteet ja väriaineet. Lasten lelujen tulee olla pestäviä tai muuten helposti puhdistettavia. Ihanteellinen huonekosteus on 40 - 60 %. Kuiva ilma lisää hengitystieoireita.