17.5. City Run:issa jo kolmatta kertaa

Sää suosi 8 henkilön porukkaamme City Run tapahtumassa. 26 asteen helteestä kaikki pääsivät maaliin kutakuinkin terveinä ja onnellisina. Kiitos kaikille osallistuneille !

21.3.2013 Cleaning Design mukana Kokkola City Runilla 3. kertaa

Tänä vuonna meillä ennätysmäärä lähtijöitä. Josko sitä treenaisi vähän valmiiksi, niin ei olisi heti jalat maitohapoilla. Lähde sinäkin työporukkasi kanssa kävelemään. Maisemareitti on tosi kiva. Ei kyllästy siihen vaikka joka vuosi kävelee. Kokkolassa jos asuisin niin kävelisin useamminkin tämän reitin.

4.3.2013 On aika vaihtaa koneelliseen ilmastointiin suodattimet

Mitä hyötyä tästä on? Terveydelle haitallisten pienhiukkasten pääsy elimistöön vähenee. Vietämme 90 % ajastamme sisätiloissa. Huono sisäilma aiheuttaa terveysongelmia. Ilmastointikanavien nuohoustarve vähenee. Palaoturvallisuus paranee. Lämpövaihtimen tehokkuus kasvaa samoin toimintavarmuus. Myös ilmastointikoneen käyttöikä pitenee. Tämä on siis myös taloudellinen säästö. lue lisää

www.puhtaampaasisailmaa.fi

13.2.2013 Ystävälle puhtaasta sydämestä

Huomenna on ystävänpäivä. Niinhän se on joka vuosi. Ihmisten elämänrytmi on nykyään kiireinen. Ei ole aikaa eikä välttämättä jaksakaan työpäivän jälkeen kyläillä tai soitella. Paljon on muuttunut siitä kun asuin itse pienessä kylässä   70- luvulla. Joskus sitä on ikävä. Jos haluat voit muistella kanssani... (tarina jatkuu linkistä)