Cleaning Design

Yritys

Cleaning Design - Osaava asiantuntija yhteistyökumppaniksi

Tarjoamme Sinulle yhteistyökumppanuutta ja saumatonta yhteistyötä. Rakennamme yrityksesi tarpeisiin toimivan puhtausjärjestelmän, joka reagoi nopeasti muutoksiin. Monipuolinen ammattiosaaminen ja ystävällinen palvelu luo pohjan pitkäaikaiselle yhteistyölle.

Painotamme koulutuksen ja ammattitaidon merkitystä. Hyvä yhteishenki ja tyytyväinen henkilöstö tuovat mukanaan pysyvyyttä. Työnjohto on lähellä Sinua. Teemme puhtautta ammattivälineillä ja aineilla. Käytössämme on nykyaikaiset siivouskoneet sekä ylläpito- että perussiivoukseen. Huomioimme kestävän kehityksen periaatteita toiminnassamme. 

Hyvä työn jälki on käyntikorttimme. Ei vain laadukas siivous vaan ihana puhtaus.

Lukuja

  • Vakinaista asiakaskuntaa 150 
  • Kohteita on jonkin verran enemmän
  • Vakinaista henkilöstöä 30
  • Siivousta 3500 h / kk
  • Toimintaa jo vuodesta 1997

Visio

Puhdistuspalvelut Cleaning Design Oy:n visiona on olla toiminta-alueemme johtava puhdistus- ja kotipalvelualan kasvuyritys. Olemme asiakkaillemme ammattitaitoinen yhteistyökumppani ja menestyvä työnantaja.

Haluamme visiollamme ilmaista, että olemme paikallinen yritys, jonka organisaatio on yksinkertainen ja olemme helposti tavoitettavissa. Haluamme korostaa myös vuosien koulutuksen ja työkokemuksen mukanaan tuomaa ammattitaitoa. Haluamme ilmaista asiakkaalle, että haemme yhteistyökumppaneita myös heistä ja kehitämme ja kasvatamme toimintaamme jatkuvasti. Haluamme asiakkaidemme ja työntekijöidemme tietävän, että olemme pitkäaikainen yhteistyökumppani ja hyvä työnantaja.

Hoiva- ja kotipalvelu Viherpeippo

Hoiva- ja kotipalvelu Viherpeippo organisoi pääosin hoivapuolen tehtäviä ja asiakkuuksia. Lisää tietoa löydät täältä.

Toiminta-alue

Siivouspalvelut Keski-Pohjanmaan alueella